globehandsПредметът на дейност на Ребилд 11 ЕООД e:

  • Строителство на едно фамилни и много фамилни жилищни сгради
  • Ремонт на болници и обществени сгради
  • Ремонт и довършителни работи на жилища, магазини и офиси

Ребилд 11 ЕООД предлага проектиране и изграждане на еднофамилни и многофамилни  жилищни сгради , както и довършването им до ключ. Тук ще намерите информация относно предимствата на сглобяемите къщи, използваните материали, ориентировъчни цени и каталог с примерни модели на едноетажни и двуетажни къщи. Ще видите и снимки на някои от нашите проекти. 

Ребилд 11 ЕООД извършва саниране на сгради със собствено скеле. Използваните от нас материали/системи за топлоизолация са наложени в световен мащаб марки с установено качество в енергийната ефективност и сигурна топло и хидро изолация. За затваряне на цикъла на строително-ремонтните дейности предлагаме интериорни и блиндирани входни врати, също AL и PVC дограма.

Целите на Ребилд 11 ЕООД са да изготвя и изпълнява всеки проект през погледа на поръчителя си до уговорения срок и с нужното внимание. Стремим се да удовлетворяваме желанията на клиентите, в зависимост от финансовите ви възможности. Въпреки, че имаме дългогодишен опит в работата си, предпочитаме новите практики в строителството, иновационни, качествени материали и разполагаме само с квалифицирани специалисти. 
Фирмата ни разполага с качествено техническо оборудване и високо квалифициран персонал, посредством които извършва пълната гама строително-ремонтни работи. 
При реализация на проектите си използваме съвременни технологии и залагаме на качеството при подбора на материалите. 


Можете да разчитате на нас за:
Съвети и консултации за интериор и екстериор, дизайн и обзавеждане.
Направа на индивидуални проекти ( цялостни и частични).
Работа по проект на клиента.
Изработване на проекти за кухни, бани, трапезарии, спални в зависимост от нуждата на клиента.
Строим с петгодишна гаранция .